Verzendkosten
Verzending is gratis bij een bestelling boven de € 40,-

Levering/levertijd

Dramatic Eyes is een webshop zonder voorraad in Nederland. Alle bestellingen op de website worden rechtstreeks verzonden vanuit het magezijn in de United States (USA), naar het sorteercentrum in Amsterdam. Daarbij moet u rekening houden met een levertijd van ongeveer 7 - 14 werkdagen vanaf de dag dat de betaling is ontvangen.(Het weekend en algemeen erkende feestdagen worden hierbij niet meegerekend). Houdt er rekening mee dat een betaling via een bankoverschrijving 2 - 4 werkdagen kan duren voordat de betaling bij Dramatic Eyes is verwerkt. Zodra uw pakket in Nederland is overhandigd aan PostNL ontvangt u  een e-mail met een Track & Trace nummer. U kunt uw pakket dan volgen op www.mijnpakket.postnl.nl 

Snelle levering
Heeft u haast? Dan kunt u de bestelling via de internationale DHL Express laten bezorgen.
Verzendkosten via DHL Express beginnen vanaf € 23,75 per bestelling. Wenst een snelle levertijd van 4 - 7 dagen? Neem dan contact op met de klantenservice.

leveringsvetraging veroorzaakt door overmacht artikel 20.
Bij een niet-tijdige aflevering is Dramatic Eyes niet verantwoordelijk of aansprakelijk. Overschrijding van de leveringstermijn veroorzaakt door een derde partij, zoals de postservicedienst of werkzaamheden van de douane geeft de koper niet het recht de bestelling te annuleren of de ontvangst te weigeren. Mocht een bestelde product tijdens het transport zijn zoekgeraakt, dan zal de postservicedienst een onderzoek verrichten. Het onderzoek kan enige tijd in beslag nemen. Indien een zoekgeraakt bestelde product niet binnen een termijn van 30 werkdagen terecht is, zal Dramatic Eyes zich inspannen om een vervangend product beschikbaar te stellen.

Retourzending

Eventuele retourzendingen dienen binnen 7 dagen na ontvangst van te voren kenbaar gemaakt te worden aan de retourservice via e-mail retour@dramatic-eyes.nl u ontvangt dan een Kiala retouradres  en een uniek ticketnummer. De producten dienen in de originele staat te zijn en in de originele verpakking terug gezonden te worden. De kosten voor de retourzending zijn voor Dramatic Eyes. Als het product in goede order is ontvangen zal uw aankoopbedrag en de verzendkosten binnen vijf werkdagen op uw rekening worden overgemaakt. Ongefrankeerde pakketen worden altijd geweigerd. 

Heeft u vragen of opmerkingen ? Dan kunt u altijd contact opnenem met de klantenservice.